Nyttige Links

Vi vil på denne side, løbende tilføje spændende og informative websites, som kunne være til glæde for vore kunder såvel som besøgende her på siden.Vi kan anbefale et klik på følgende:

http://www.google.dk

Mon ikke vi alle er bekendte med google, når vi mangler informationer, så er det her vi søger.

http://www.servietfoldning.dk 
http://www.napkinfoldingguide.com/
http://www.youtube.com/


Sidder du og kæmper med din stofserviet eller papirserviet, så kan du her finde inspiration/vejledning i hvorledes du kommer videre. En rigitg god side med video instruktion. Helt klart et besøg værd. Finder du ikke den du lige ønsker, så søger du blot på youtube, se ovenstående link. Dansk så søger du blot efter servietfoldninger, USA/England søger du blot efter Napkin folding og der åbner sig en helt ny verden :)
 

http://andreord.dk/ord/6410-fest-sammenkomst 

Kender du det her, med at søge en anledning til, at samle venner og bekendte uden det lige behøver at være en rund fødselsdag, bryllup, børnefødselsdag e.lign fester vi normalt ynder at afholde, så klik ind på ovenstående link, her kan du sætte navn på lige din fest. :)

 

 

 

 

www.katoni.dk/blog/den-ultimative-guide-til-jakkesaettet/

www.katoni.dk/blog/den-ultimative-guide-til-jakkesaettet/#sadan-styler-du-jakkesaettet

 

Er du manden i huset, ja selvfølgelig. Har du styr på garderoben, eller er det mon konen, hvis du da overhovedet har fået en plads til dit festtøj, der halter det måske. Mon ikke du kender situationen, hvor det lyder fra værelset ved siden af "du tager det sæt på der er lagt frem", tror mange mænd kender situationen. 

Til alle os der nikker genkendende til ovenstående, skal der fra go-fest lyde et råd, er i, i tvivl om hvad du som mand skal have på til festen, eller hvilken dresscode du vil implementere så klik omgående på ovenstående links, den guider dig igennem en masse muligheder. Du får ganske enkelt et overblik over jakkesættet og de forskellige dresscodes her.

God fornøjelse, skønt med ny inspiration.